Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

sobota 26. března 2011

Bavlnkování

Po dlouhé době jsem provětrala bavlnky. A nesmějte se mi, na MMB jsem koupila za pár korunek vánoční ubrus i s bavlnkama. Tak momentálně vyšívám houpací koníky a šišky :))

Styď se Káťo,

fííha..takové prostoje dělám. Tak nevím, mám se začít vymlouvat, že nebyl čas, nešel počítač a já nevím na co ještě? Asi by to nemělo smysl. Musím s pravdou ven. Přepadla mne lenora. Ta zima byla tak moc dlouhá, ale zároveň s narozením Aničky docela utekla. Už nám jsou čtyři měsíce. Nanynka nám dělá samou radost, svou Terezku zbožňuje a celkově je to hodně pohodové mimčo.
Jenže jak to bývá, tak vám radost zkazí špatná zpráva. Svět přišel o jednu mladou holčinu. Teď už můžeme říkat: kdyby se přivázala, kdyby nejela tak rychle..22 let, vždyť byla tak mladá. Bohužel, nikdo to už nemůže vzít zpět.
Snad už bude lépe, sluníčko začíná nabírat na síle. Travička se pomalu zelená, stromy mají pupeny.
Je jaro, hurá.