Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

středa 23. června 2010

Recyklace

Terezka usnula, tak jsem se mohla alespoň pustit do předělávek. Včera jsem přemýšlela, co udělám s košíkem od jahod, který se mi líbil a bylo mi líto ho vyhodit. Večer jsem si sedla na zahradu a zbytkem bílého latexu jsem košíček přetřela.Na fotce je už ve fungl novém kabátku :) Půjde do ložnice, ze stejného materiálu mám ušitá srdéčka. Bude to k sobě pěkně ladit.

4 komentáře:

  1. Ahojky Katko,

    rozhodně souhlasím, byla by to škoda, já už mám doma dva.. Namořila jsem je a přes zimu je mám na oknech, kde mám zimní dekoraci.

    Ale také jsem přemýšlela, že je natřu na bílo. Jak jsi to vymyslela s tou látku, je prostě bomba. Moc se mi to líbí a až budeš mít spolu se srdíčky, tak to bude zajímavé.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, já tam tu látku jednoduše přitavila pistolí. Záhyby na bocích jsou složené stejně jako u dárků.
    S tou zimní dekorací je to super nápad! Díky za tip.

    Krásný zbytek večera. Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Kači , to je super nápad, já jsem si také koupila jahůdky v tomto loubku, má ale poškozené ucho, tak to asi oddělám a zkusím mu udělat nový kabátek .. díky za inspiraci :o)) Hezký den. Katie

    OdpovědětVymazat
  4. Katie není vůbec zač :)Já se musím ještě po nějakých mrknout. Moc nutně je ještě potřebuji :))

    OdpovědětVymazat