Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

pátek 16. července 2010

Uff...

Táák velký kámen mi spadl ze srdce. Dnes jsme absolvovali "velký kontrolní ultrazvuk". Andulka prospívá jak má. Sice tedy je boxerka a neustále šermovala ručkama před pusinkou a pak si ručky dala mezi nožky :) Terezku nejvíce zajímalo mé břicho omatlané gelem a tatínek se snažil z monitoru vyčíst co nejvíce.

PS: Jen kdyby nepřišla ta ledová sprcha. Při výstupu z výstahu jsem potkala dva pány v tmavém oblečení. Před vstupem do kliniky stál otevřený pohřebák. Stačilo malé zpoždění a já viděla tu krutou realitu, že i na dětskou kliniku chodí smrt :(

4 komentáře:

  1. Ahoj Kači, to je dobře, že se malé dobře v bříšku vede.. no ale ten závěr..brrr..

    hezké léto. katie

    OdpovědětVymazat
  2. Kati, ta vedra mi dávají co proto. Brala bych nějaký vydatný deštík.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Kačí,
    sdílím s tebou ty krásné pocity mateřství...je to nádherný dar. Opatruj Aničku a ať se jí u tebe daří. Terezce posílám leteckou pusu na čelíčko. Pááá Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko, mocinky děkuji. Anička je kopálistka, dává o sobě znát :) Terezka si užívá prázdnin, dnes moc nutně potřebovala malovat temperkama. Takže jsem jí nachystala prostor a ona mi po jednom obrázku řekla, že teda stačilo :)
    Lení, dnes jsem byla u Tebe na kukandě a teda ten salátek mne dostal. Náádhera už na první pohled.

    OdpovědětVymazat