Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

pondělí 25. dubna 2011

Sestry se nezapřou

Jéé maminko, to je Anička, že joo...volává na mně Terezka, když si prohlíží své miminkovské album. Ba né Terezko, to je Anička. Holčičky se nezapřou, obě mají ta velká kukadla a bambulkové nosy. Však posuďte :)

Anička
Terezka

5 komentářů:

  1. Opravdu a jedna hezci nez druha!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačí,
    holky - kukačky nynané...jsou to princezny. Jste si všichni tak podobné a moc vám to sluší :-) Taky se mi líbí jarní zdobení v předešlém příspěvku. Takové zdobení mám nejraději. Už se mi protiví anglické nápisy, které vidím kolem. Jenom mne to utvrzuje, že Češi rádi bezhlavě kopírují. Naštěstí nééé všichni.
    Holky, mějte se hezky a děkuju za návštěvu u mě. Ahojky Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, já na ty nápisy nikdy nebyla. Stejně tak jsem zjistila, že bohužel Provence v našem domečku na Hané prostě nevykouzlím.
    Holky jsou fajn, i když Terča teda dokáže pěkně pozlobit. Ale to přeci znáš :)
    Leničko, vyloženě jsem se kochala těma tvýma chňapečkama co máš na Fléru. Asi si příští měsíc udělám radůstku.
    Opatruj se a pozdravuj holčičky

    OdpovědětVymazat
  4. Kačko,
    Provánce je kouzelná, ale to bych musela doma téměř vše vyhodit a zařizovat od podlahy znova :-))) U nás je to s holkami podobné.
    Jestli budeš chtít chňapinky, písni. Mám pár nových látek a můžu ti ušít jaké budeš chtít. Dám ti je i trochu levněji než jsou na Fleru. Vím, že jsi kdysi přemýšlela i o kukuřičné panence. Ale chápu, že 1 panenka + poštovné se nevyplatí kupovat. Kukuřičné šustí mám a můžu ti je v případě zájmu taky dát levněji.
    Ahoooj Lenka.

    OdpovědětVymazat