Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

neděle 7. listopadu 2010

..snad už jen pár dní..uff

Snad už na nás brzy vykoukneš, ty naše Nanynko tvrdohlavá. Dáváš mámě pořádně zabrat už v bříšku. Kolikrát jsi se ve mne otočila, než ses rozhodla, že konečně budeš hlavičkou dolů. Tedy doufám, že jsi tak od úterý zůstala :)
Snad už nám ve středu řeknou, co s námi provedou. Myslete na nás!

4 komentáře:

  1. Káči,držím pěsti,aŤ tvá Anička už brzy spatří tvou tvář a ty její!Je to asi nejkrásnější pocit na světě,viď?Sama si pamatuji,jak naší Aničce se nechtělo!Myslím na vás a těším se na první zprávičku o Aničce!Holky,hlavně zdravíčko!

    OdpovědětVymazat
  2. Kači, také držím palečky. A přeji rychlý, bezproblémový porod.

    hezký den. k.

    OdpovědětVymazat
  3. :) moc vám děkuji. Snad to půjde rychle, stejně jako u Terezky. Ale trochu se toho obávám, že tohle bude hodně tvrdohlavé miminko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kačí,
    držím palce, ať je všechno v pořádku. Neboj, zvládneš to v pohodě a bez komplikací. :-) Kačko, zatím si užívej klídek s miminkem v bříšku a opatruj se. Pa pa Lenka

    OdpovědětVymazat