Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

pondělí 8. února 2010

Ranní telefon

V noci si má 84-letá babička zlomila krček. Tak moc si na sebe dávala pozor, nevycházela moc ven - jen aby se jí nic nestalo.
Máme jí v nemocnici, zítra bude snad operace. Moc na ní myslím. A vás o to prosím taky.
...Díky

5 komentářů:

  1. Katko, snad to babička zvládne...Tchyně mé kolegyně si taky zlomila nohu v krčku, když jí bylo přes 80 let a byla v pohodě, uzdravila se. Musí se hodně hýbat a musí chtít, hlavně nezůstat ležet. Myslím na vás a přeji hodně zdraví.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Jitko, zítra nám budou babičku operovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj jmenovkyně .. držím pěstičky, aby operace dopadla dobře. Naše babička si zlomila nohu v krčku v 87 letech, uzdravila se, každý den jí lžičku mletého máku(prý je to dobré na kosti) a neustále šije .. obdivuji ji.. je to naše úžasná babička :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Budu držet palce, ať vše dobře dopadne!

    OdpovědětVymazat
  5. Díky moc všem...jste hrozně milé. Dnes jela za babičkou moje maminka, tak budu vědět co a jak a hlavně jak se jí daří.

    OdpovědětVymazat