Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

středa 16. června 2010

Mám nové kámošky

Říkám jim prostě "holky" :) Je jich šest a rychle se u nás zabydlely. Pořád jsem si myslela, že to táta s těmi slepičkami myslí jen tak ze srandy. Jenže k narozeninám mu bratr nadělil šest kousků. Doufám, že je to konečné číslo :)) Bonča se s nimi už skamarádila, řekla bych, že jim vegetuje v kurníku. Asi si ho plete s boudou.
Chtěla jsem "holky" vyfotit, ale jsou hromadně zalezlé v rybízu. Tak, alespoň vkládám tyto bleskovky.



4 komentáře:

  1. Ahoj Kačí, téda...to se jen tak nevidí, aby si v dnešní době mladí lidi pořídili slepičky. Já koukám jak blázen :-)
    Naši je taky mají. Vyrůstala jsem v menším hospodářství...prase, ovce, koza, kachny, pipky, králíky a tak. Ale ke slepicím jsem nikdy vztah neměla a docela se jich i bojím...mají ostré zobáky :-) Kačí, tak ať hezky snáší vajíčka, holky jedny rybízový.

    OdpovědětVymazat
  2. Lení, já k nim mám taky docela respekt. Když jsem sama doma, tak je musím ráno vypouštět z kurníku a večer zavírat.Ještě, že jsou holky chytrý a s úderem deváté večerní jsou už "doma" :)) Je to sranda, jsme panelákové děti a teď jsme nejraději u nás na domečku. Terezka si buduje pěkný vztah ke zvířátkům i přírodě a já si teď libuji v marmeládování. No existuje něco lepšího než pravá domácí marmoška? :) Kdyby to šlo, tak si vybuduji ekozemědělství - já slečna z kanceláře :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Kačí, vidíš. Já v paneláku nikdy nebydlela a hospodářství bych nechtěla ani za nic. Co se mi, ale líbí jsou králíci. Měly jsme je se ségrou na starosti a proto je mám pořád ráda. Marmošky taky dělám, protože nestačíme ujíst úrodu jahod, malin a rybízu. Zatím, ale ještě nic neuzrálo...máme hnusné počasí.

    OdpovědětVymazat
  4. Já čekám až mi uzraje rybíz. Letos je to všechno hrozně pomalé. Z paprik nebude nic a to jsem si tak plánovala, jak je všechny zpracuji.

    OdpovědětVymazat