Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

středa 7. září 2011

Moje kamarádky, co toho moc nenamluví


Makulka
... je Valaška každým coulem. Vyrostla na makovém políčku u Francovy Lhoty. Do své krásy vykvetla díky úžasným ručkám dobré dušičky z Fléru. Byla to láska na první pohled, prostě musela k nám. Tak už u nás nějakou dobu bydlí.

Markytka
... k nám přišla z dalekého Mostu. Bydlela u Hartmanky z MMB. Hartmanka dělala inventuru a Markytku jsem objevila v inzerci. Srdíčko mi zaplesalo a já si musela hned udělat radost takovou krasavicí.
Holkám to spolu sluší, viďte :)

Ovečková
Naší holčičku od oveček jsem si přivezla minulý rok z Rožnova. Je skromná a něžná. I když podle některých té krásy moc nepobrala. Každý jsme nějaký :) Ale je naše a máme jí rádi.

2 komentáře:

  1. Moc se mi panenky líbí.Taky mám nějaké doma z šustí.Dala by jste mi odkaz na ty šikovný ručičky.Moc děkuji a přeji krásný den.Věra.

    OdpovědětVymazat
  2. Věru, panenka je z dílny MaMaTaTa. Mrkněte se, mají moc krásné věci. Brala jsem si i bylinkový čaj.
    http://www.fler.cz/zbozi?uid=63318
    Krásný den Katka

    OdpovědětVymazat