Jmenuji se Katka. V říjnu jsem oslavila 33 let. Bydlím se svou rodinkouna venkově. Jsem máma dvou holčiček Terezky a Aničky. Snažím se věnovat všelijakému tvoření, zvelebování našeho bydlení a snad konečně i zahrady. Mám ráda staré věci, přírodní materiály - prostě vše, co dokáže pohladit po duši. Snad se vám tady bude líbit. :)

úterý 27. dubna 2010

Když má těhule hlad..

..tak i pro vytouženého Míšu přes plot skočí :))
Dnes ráno mne překvapivě neprobudila žádná nevolnost. Tak jsme se s Terezkou pěkně vypravily do školky. Ještě jsem šla zaplatit obědy a školku na květen. Jako tradičně jsme si nejdříve musely s Terezkou přečíst, co dnes mají dobrého. Mňam - rajská polévka s kapáním, španělský ptáček s rýží. V tom okamžiku začal můj mozek pracovat a já dostala stráášnou chuť na tvarohového šlehaného Míšu.
Doslova jsem letěla do potravin, přímo k jogurtům. Drapla tam toho Míšu, samozřejmě zaplatila a pádila k domovu. Jaká to byla sláva,když jsem mého vysněného Míšu otevřela a lžičkou nabrala tu šlehanou hmotu. A nastal zvrat - fuj, nic horšího jsem nejedla. Na zubech jsem měla našlehanou hmotou plnou tuku, co s tvarohem neměla nic společného. Takže milý Míša šel do koše a já si nalila juice, abych si napravila chuť :)

2 komentáře:

  1. Kači.. no to je dobrýý, já se teda smála už na začátku, při četbě, že těhulka skočí pro Míšu i přes plot, ale ten konec mě teda dostal ..no vidíš, nakonec to skončilo u džusíku .. :o))) měj se krásně. pa. katka

    OdpovědětVymazat
  2. Kači to bylo jak ze špatného filmu :))

    OdpovědětVymazat